Fuglekassen


Påbygg huser "ute-kamera".
Årets fuglekasse er en oppgradert versjon av fjorårets. Denne fuglekassen har samme takkonstruksjon for å få plass til kameraet, men har i tillegg et lite påbygg for kamera nr 2 slik at vi også kan se kassen utenfra og de som kommer og går.

Kamera i påbygg er av samme type som inne i kassen og er dokumentert under menyvalg "Kamera".

Lysåpning: Plast fra spyleveskekanne
Det har vist seg at det utvendige kameraet har avslørt mange nye detaljer om hvem som har vært interessert i fuglekassen denne våren og kommer forhåpentligvis til å gi oss noen fine bilder av ungene i det de forlater redet. Det gikk vi dessverre glipp av i fjor.

Bildene viser hvordan årets fuglekasse for våre "fuglekasse direkte"-sendinger ser ut:


2 kommentarer:

  1. Skal bli morro å følge med. Har selv to D-link-kameraer i bur, men sliter med å få dem tilgjengelig på nett uten brukernavn og passord. Har du noen tips?

    SvarSlett
    Svar
    1. Heisann, Hyggelig å få besøk! I det nettbaserte admin-grensesnittet til mine kameraer kan en sette opp en live-strøm som en kan velge skal være passordbeskyttet eller ikke. En kan også sette opp kameraet til å "pumpe" kontinuerlige bilder til en nettside for å ta unna noe av belastningen. Det er det jeg har gjort på denne bloggen. Det betyr at brukerne ikke går direkte på kameraet, men til nettsiden som mottar live-strømmen. Sikkert mulig å sette opp på dine kameraer også. Ta et google-søk på kameramodellen med "live stream" eller noe slikt og se hva som dukker opp. Du finner kanskje noe i dokumentasjonen til kameraet også. Denne ligger på sidene til D-link om du sliter med å finne den igjen.

      Slett