Karoline oppfører seg underlig...

Hvattum, 24.05.2011
Det er mye jobb å få barn. Det vet alle nybakte foreldre. Kjøttmeisene Karoline og Knerten i fuglekassen på Hvattum forsøker å fordele oppgavene så godt de kan.

I opptaket vi har funnet fra den 21. mai kan du se hvordan Knerten kommer med masse mat til ungene og hvordan de deler på å mate dem.

Det vi ikke helt finner ut av er hva Karoline holder på med etter at han har dratt. Er hun redd for noe og vil beskytte barna sine eller ønsker hun bare å strekke seg litt? Litt underlig oppfører hun seg i alle fall før hun returnerer til barne- og eggestell. Kanskje noen ekte fugleeksperter vet hva dette dreier seg om og kan kommentere?

2 kommentarer:

  1. Er langt fra en fugleekspert,men er sikker på at min forklaring stemmer.Rett før Karoline oppfører seg "merkelig" kan man skimte en skygge.Er nok en annen fugl som flyr forbi og som Karoline ser på som en trussel mot seg selv og barna.Hun bruser seg opp og gjør seg større for å skremme fienden og beskytte seg selv og barna.Når ingenting skjer kan hun derfor legge seg ned igjen

    SvarSlett
  2. Flott at du kommenterte denne. Tusen takk for det!

    Kan i ettertid bekrefte at du har helt rett. Ved en tilfeldighet så vi "live" at det var en hakkespett som var svært ivrig med å komme seg inn til Karoline. Dessverre rakk vi ikke å få dokumentert med bilde før provokatøren valgte å fly sin vei.

    SvarSlett