Fuglekassa på Hvattum live!


Her ser du hva som skjer i fuglekassa - akkurat nå!Bildestrømmen er Motion JPEG (MJPEG), men er også tilpasset Internet Explorer (Javascript). Den skal derfor fungere med de fleste nettlesere. Skulle du likevel få problemer kan du forsøke å oppgradere eller benytte en annen nettleser som Firefox (Her...) eller Google Chrome (Her...) - Disse anbefales for det beste resultatet.

6 kommentarer:

 1. Nå har du jobber hardt nå, Paul! Ser ut som Karoline har det bra!

  SvarSlett
 2. hehe - har vel brukt litt mer enn et kvarter... Men det er hyggelig å se at Karoline trives. Nå er det bare å vente på at det skal dukke opp en mann....

  SvarSlett
 3. så spennende å se Karoline live : )vi har tippet på når første egget klekker og førskolebarna tror første egge blir klekt mellom 18 og 21 mai, mens fireåringene tror første egget blir klekt rundt 17,mai. Barna på Engletroll tror kanskje kjæresten til Karoline heter Knerten,hva tror du?

  SvarSlett
 4. Da fikk jeg med meg at det første egget sprakk, så artig! Og en var nettopp innom på snarvisitt, var det pappa'n? ;)

  SvarSlett
 5. Supert at du fikk sett det og knall at du la inn kommentar! Da fikk jeg varsel om at noe var på ferde nå mens jeg er ute på reise. Det gjorde at vi nå har fått fanget de to timene dette skjedde og lagt det ned på en komprimert film på 5 minutter. Og ja, pappa Knerten stiller tydelig flittig opp.

  SvarSlett